Egyéni és kiscsoportos foglalkozások

Egy foglalkozás időtartama minden esetben 2 óra (120 perc).

A foglalkozások időpontját mindenkivel egyénileg egyeztetjük, délelőtt és hétvégén is lehet órára jönni, mivel mi főfoglalkozásként adunk magánórákat.

Egyéni és kiscsoportos foglalkozásokat egyaránt tartunk, de több ember esetén vannak bizonyos ésszerű szempontok, amelyeket érdemes szem előtt tartani.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a magánoktatás egy diák-egy tanár felállásban a leghatékonyabb, mivel nincs két egyforma sebességű és előképzettségű ember. A diákok közti ilyen természetű eltérések elméleti óra esetén kevésbé számítanak, példamegoldásnál azonban a teljes csoport sebességét a leglassúbb ember határozza meg. Így bár az óradíj alacsonyabb, valójában a hatékonyság is kisebb és rossz esetben az is előfordulhat, hogy az olcsóbb óra tulajdonképpen drágább.

Az oktatás preferált formája tehát az egyéni óra, a kiscsoportos jelentkezést pedig inkább csak azoknak javasoljuk, akik jól ismerik egymást (például egy osztályba járnak) és (legalább közelítőleg) azonos a tudásszintjük.

Óradíjaink

120 perc egyben megtartva:

  • 1 fő esetén 14.000 Ft
  • 2 fő esetén 11.000 Ft/fő
  • 3 fő esetén 9.000 Ft/fő
  • 4 fő esetén 7.000 Ft/fő
  • Egyetemistáknak 17.000 Ft/120 perc

Ha egy csoport valaki betegsége miatt átmenetileg "szétesik", a többiek dönthetnek úgy, hogy eljönnek a foglalkozásra, de nekik ekkor a kisebb csoportra vonatkozó óradíjat kell fizetniük, a kimaradó embernek pedig - a csoport további zavartalan haladása érdekében - célszerű egyéni órán pótolnia az elmaradását. A másik lehetőség természetesen a teljes csoport órájának elhalasztása és pótlása egy későbbi időpontban.